15 Eylül 2011

Nereye gidiyor yolun sonu hiç bilmiyorum.

Hiç bilemem anlayamam anlatamam
İçimde kanımı emen kahırlar var

Hiç bilemem anlayamam anlatamam
Dışımda canımı alan tavırlar var

Düş Sokağı Sakinleri

3 yorum:

  1. Evet yolların sonu nereye gidiyor kimse bilmiyor :) Bu sanal internet dünyası da böyle işte :) eskiden arkadaşlığı olan ama sonradan bi şekilde kopan (ki bütün kopmaması için gösterilen gayretlere rağmen :P ) şahsiyetleri tekrar buluşturabiliyor :) uzun zamandır blogundan haberdarım aslında ama sessiz bakıp gidiyordum. Hayatını bu şekilde dışarıdan izlemektense içinde olmak daha güzel olurdu muhakkak ama hani diyorlar ya hep -hayat işte naparsın bizi farklı yerelere sürüklüyor- diye. Bunun doğruluk payı varmıdır bilmiyorum ama insan isteyince olmaz denilen şeyler de olabilir :) amma velakin evlilik de besbelli yeni hayat demekse ki arkadaşı çevresi v.s. herşeyi yenileniyor demek ki insanın :)) neysem kafa ütülemek için yazmıyorum bunları. Bi zamanlar benim de blogum vardı biliyorum yorumlar hep önemlidir bi blogcu için :P ondan sebep bu sefer yorumsuz ayrılmayayım dedim alanından. Kediciğin, eşin ve çevrendeki arkadaşlarınla mutlu vakitler senin olsun arkadaşım. İşlerinde kolaylıklar dilerim. Nasip olursa bigün belki yolların sonu bizi tekrar birleştirir :) E o zaman görüşmek üzere inş. :)

    imza; bi zamanların kelebekle özdeşmiş kişisi zeynep :)

    YanıtlaSil
  2. hakikaten şaşırtıcı bir yol hali ve karşılaşması oldu bu:) hoşgeldin arkadaş.. her ne kadar bol gülücük kondursan da ondan daha bol sitemlerin gözümden kaçacak gibi değildi :) bazı şeyler istenen ya da planlanan gibi olmuyor ve bazı şeylerin de açıklaması olmuyor malesef ama evet ben sana senin istediğin gibi iyi bir arkadaş olamadım zeynep.. bu arada sen de gayet profesyonel bir fotoğrafçı olmuşsun maş. çok güzel fotoğrafların var.. harikalar..

    e hoşgeldin o zaman kelebek :) istersen kedimi paylaşabiliriz :)

    YanıtlaSil
  3. ''istediğin gibi bi arkadaş olamamak'' böyle bişey söz konusu bile değil. Biz seninle karşılaştığımızda ben arkadaşlık kavramından haberdar olan biri bile değildim :) sağolasın yine de bana katlanmıştın :P artık sitem kelimesiyle yanyana anılmak istemiyorum lütfeen :))) (ve bunu yaptığım tek kişi galiba sensin bu da bi ayrıntı)

    hoşbulduk :) tamam pamuk kedinin fotolarını çekmek isterim :p

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.